za. jun 15th, 2024

Het merk met de ‘eagle’ uit Mandello del Lario, dat dit jaar zijn 95-jarig jubileum viert, introduceert in Milaan de Moto Guzzi V7 III. Met behoud van het authentieke karakter van de V7 heeft Moto Guzzi bij de V7 III meer onderscheid aangebracht in de Stone-, Special- en Racer-uitvoeringen om ze via specifieke details en kleurstellingen nadrukkelijk een meer eigen karakter te geven. Een karakter dat met een voor 2017 nieuwe serie accessoires nog verder op smaak te brengen is. Daarnaast lanceert het merk op de EICMA een speciale, vierde uitvoering van de V7 III ter ere van het 50-jarig bestaan van de Moto Guzzi V7. Deze V7 III Anniversario, waarvan de productie is beperkt tot 750 exemplaren, is onder meer te herkennen aan de opvallende ‘livery’ met bijvoorbeeld een verchroomde brandstoftank, een nieuw lederen zadel, gepolijste spatborden en exclusieve wielen.

Moto Guzzi V9 Modeljaar 2017
Moto Guzzi heeft de stoere V9 Bobber en Roamer voor 2017 op tal van fronten in het nieuw gestoken, met de nadruk op het bieden van nog meer comfort op langere trips. Dat hogere comfort is onder andere te danken aan een gewijzigde rijpositie door de voetsteunen 100 mm verder naar achteren en 35 mm hoger te plaatsen. Ook het zadel is nieuw en steviger en zorgt samen met de gewijzigde voetsteunen voor een meer actieve, relaxte zitpositie. Andere novititeiten zijn nieuwe accessoires die de granturismo-kwaliteiten van de V9-serie onderstrepen, waaronder een groter windscherm, een nieuw bagagerek met afneembare ruggesteun en een nieuwe kofferset.

2017 Moto Guzzi V7 3

Door Guzzioot

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.