Stelvio 1200 4V ABS Adventure
De nieuwe Moto Guzzi Stelvio 1200 4V ABS Adventure is ontworpen als ideale reisgenoot. Op verharde wegen of off-road, de kilometers worden eenvoudig afgelegd dankzij de rijke uitrusting voor lange afstanden.  Het nieuwe ABS systeem zorgt ervoor dat deze betrouwbare all-road u veilig en comfortabel naar uw bestemming brengt.

 Voorzien van: Zijkoffers (aluminium of in kleur), Handkappen, Mistlampen* ,Motorblokbescherming*, Cardanasbescherming*, Carterbescherming*  (*niet afgebeeld)

 

Er zijn talrijke elementen die het reislustige uitgangspunt van de Stelvio versterken, zoals de dubbele koplampen, het verstelbare scherm en zadel en voldoende ruimte voor passagier en bagage.
Het onmiskenbare “Quattrovalvole” 90° V-twin motorblok is onderdeel van het totale concept en dient als “bonzend hart” van de Stelvio 1200 4V ABS Adventure. Een krachtige machine met passie, de Adventure versie van de Stelvio 1200 4V ABS is klaar voor elk avontuur.

Door Guzzioot

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.