Norge 1200 ABS GT Classic
De Moto Guzzi Norge GT Classic is standaard uitgerust met ABS, handvatverwarming, zijkofferset en een elektrisch in hoogte verstelbaar windscherm.

De Moto Guzzi Norge GT Classic

Het is onmiddellijk duidelijk dat deze motor ontworpen is om kilometers te vreten. Bijvoorbeeld het windscherm welke opkomt vanuit het profiel van de motorfiets, alsof het een natuurlijke verlenging is. Alles aan de Norge 1200 GT Classic staat in het teken van totale bescherming. Het kuipwerk is integraal, inclusief beenbescherming en spatborden aan de achterkant om met elk weertype om te gaan. Het windscherm is niet alleen om turbulentie weg te houden van de rijder het is ook nog eens elektronisch verstelbaar om tijdens alle mogelijke rijomstandigheden een ideale bescherming te bieden.

Door Guzzioot

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.