Gedichten van Albertine

28
nov

Zomaar een avond

Moe van de dag en alles weer aan de kant, besloot ik eens lekker op de bank te gaan liggen, tv aan, iets te drinken erbij, wat een leventje toch !
Rocky was zoals gewoonlijk het eerste bij me, hij gaat altijd tegen m’n buik aan liggen. Daar ligt Ukkie ook graag maar helaas, dus Uk zocht een ander plekje en kroop ze lekker op het kussen en ging in mijn nek liggen. Daar komt nummer 3 aangelopen, Toy gaat bovenop mij staan en tikt me aan met haar pootje zo van: he vrouwtje waar moet ik nu liggen ? Uiteindelijk ging ze op mijn zij liggen.
En jawel hoor daar komt Dribbel aan, ze kijkt nooit waar de andere hondjes liggen, ze springt dus bovenop Rocky die vervolgens een geirriteerde grom laat horen, ze besluit dus om achter Ukkie in mijn rug te gaan liggen. Skipje heeft intussen een plekje gevonden in mijn knieholte, zo daar liggen we dus met z’n alle haha koud had ik het niet meer met al die warme lichaampjes op en naast me. Uiteindelijk vielen we allemaal in slaap, dus weinig tv gekeken, maar wel lekker geslapen met z’n allen. Ik voel mezelf ook haast een yorkje :)

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

© 2024 Gedichten van Albertine | Entries (RSS) and Comments (RSS)

Design by Web4 Sudoku - Powered By Wordpress