Gedichten van Albertine

Missy ( yorkshire terrier ) Geplaatst !

10 sept 2010

Missy is meer dood dan levend gevonden in een bos, ze is inmiddels aangesterkt en sinds een week of 2 is ze bij mij ( via Pup in Nood ) in de opvang. Ze is naar schatting een jaar of 10 .
Missy zag er erg verwaarloosd uit, haar gebit zag er vreselijk uit en ze zat vol met tumoren.
Gisteren is ze geopereerd, vele tandjes zijn getrokken, alleen haar slagtanden heeft ze nog, die zien er weer mooi wit uit. Haar baarmoeder is verwijderd zo ook alle tumoren op haar buikje.
Missy maakt het naar omstandigheden goed, ze heeft vanmorgen haar medicijnen goed ingenomen en zelfs wat gegeten.
Alhoewel alles er op wijst dat ze een exbroodfokteefje is, heb ik het vermoeden dat ze ook een tijd in huis heeft geleefd, ze is sociaal naar mens en dier, loopt keurig mee aan de riem en gaat graag mee in de auto. Ze was niet zindelijk, maar ook dat gaat heel goed, ze geeft het nu netjes aan als ze haar behoefte moet doen. Wel kan ze wat jammerig zijn en lijkt iets of iemand te zoeken. Wellicht zal het met de tijd beter met haar gaan, Missy heeft wel verlatingsangst, ze huilt als een wolf als ze even alleen moet blijven, alhoewel ze nooit echt alleen is omdat er andere honden in huis zijn.

Dit is Missy:

Missy

Missy1

Missy2

Missy3
Missy herstellende van haar operatie.

Wo 15 september

Het gaat goed met Missy, haar buikje is nog wel wat gevoelig, maar de wond geneest goed. Ze is een vrolijk hondje, volgende week gaat ze op controle, dan krijgt ze ook meteen haar 2e enting.

Missy

Missy

Ma 20 september

Missy is net op controle geweest bij de DA, de hechtingen zijn verwijderd, er zit een klein irritatie plekje van de hechtingen, daar komt wat vocht uit, daarvoor heeft ze nog een antibioticakuurtje meegekregen voor 5 dagen. Ze heeft haar 2e enting gehad, verder was ze goed in orde.

Missy

Vrijdag 24 september

Hoera voor Missy, ze heeft een super baasje gekregen in Zaandam !

3 Responses to “Missy ( yorkshire terrier ) Geplaatst !”

 1. 1
  tuerto Says:

  Wordt maar snel beter lieve Missy en geniet lekker van je nieuwe leven

  Liefs Petra (Tuerto)

 2. 2
  corry Says:

  Wat een vreselijk lief hondenkoppie en dat roze rompertje staat haar zo schattig…. knap maar snel op meisje er staat je vast een gouden mandje te wachten en een leventje vol liefde….

 3. 3
  tuerto Says:

  Blij te lezen dat het goed gaat met Missy, je bent een dapper meisje ::-))(((

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

© 2024 Gedichten van Albertine | Entries (RSS) and Comments (RSS)

Design by Web4 Sudoku - Powered By Wordpress