Gedichten van Albertine

Gelukkige Kerst voor Bobo

 

 

AMSTERDAM –  De vorig jaar zo wreed mishandelde clumberspaniël Bobo gaat een gelukkige kerst tegemoet.

Bobo is weer helemaal top!

zo erg was Bobo er aan toe

 
 
 
 

De koddige Haagse viervoeter die in ieders hart werd gesloten nadat zijn baas hem met hamer en brievenopener had bewerkt, is weer helemaal kerngezond.

Het dier is alweer een jaar bij een nieuw gezin ergens op een geheime plek in het land en vermaakt zich opperbest. “Het gaat echt grandioos met hem. Bobo voelt zich helemaal thuis en is ook dikke maten met de clumberspaniëls die we al in huis hadden”, vertelt zijn nieuwe baasje Ruben. “Wij zijn ook dolblij met hem, het is echt een superdier.”

Bobo bracht deze week een bezoekje aan zijn redders van de Dierenambulance Den Haag, die hem in de zomer van 2006 meer dood dan levend aantroffen in de woning van zijn baas Jan P. in de Haagse Hackfortstraat. Het dier bleek met een hamer op zijn kop geslagen en zeker dertien keer in zijn hals gestoken. Na maanden wist Bobo er bovenop te komen. “Hij heeft hier met zijn verzorgers een goede band opgebouwd. Daarom is het zo leuk dat we allemaal met eigen ogen kunnen zien dat het zo goed gaat”, vertelt Pieter Smit van de Dierenambulance.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

© 2024 Gedichten van Albertine | Entries (RSS) and Comments (RSS)

Design by Web4 Sudoku - Powered By Wordpress