Gedichten van Albertine

Mijn Hondjes

Dit is Toy, ze is 4 jaar oud.

Ze is een lief en makkelijk hondje, heeft de pest aan regen en houdt niet van teveel drukte, dan gaat ze ergens apart liggen.

Dit is Rocky, een mannetje met een grote bek, maar een heel klein hartje :) Hij is 4 jaar, ik hem hem als pup weggehaald bij alcohol en drugsverslaafden, hij zat met nog 3 pupjes in een kratje tussen een immense troep. Hij is echt een schoothondje, verliest mij geen moment uit het oog.

En dit is Ukkie, ze is 2 jaar. Ze is erg lief en heeft een heel zacht karakter. Ze vindt het heerlijk om lekker gekroeld te worden, gaat er dan ook uitgebreid voor liggen :)

Ik vang zo af en toe afgedankte broodfokteefjes op en zoek dan een geschikt baasje voor ze. Skip en Dribbel heb ik lang in huis gehad, zij waren erg beschadigd door hun verleden, het heeft lang geduurd voordat ze enige vorm van emoties durfde te uiten, behalve die van angst. Helaas is Dribbel een aantal maanden geleden overleden, ik was erg bezorgd over Skip, want ze zijn als zijnde zusjes heel hun leven bij elkaar geweest en zochten altijd veel steun bij elkaar. Gelukkig heeft Skip de afwezigheid van Dribbeltje goed doorstaan en ze is inmiddels geplaatst in Middelburg en heeft het super getroffen. Ze heeft 4 yorkvriendjes om zich heen en gaat lekker elke dag mee naar het bos en ze maakt regelmatig een strandwandeling waar ze erg van geniet. Ik ben heel erg blij dat ze het zo super heeft getroffen al blijf ik haar missen, zo ook haar lieve zusje Dribbel.

Dit is Snowy, zeĀ  was erg bang en vertrouwde mij alleen, ze speelt niet met andere hondjes, maar met mij vond ze het wel leuk. Ik hoefde haar nooit aan te lijnen, ze hield me goed in de gaten en luisterde perfect. Ook Snowy heeft sinds een paar maanden een super baasje gevonden in Zevenhuizen, het gaat heel erg goed met haar en houdt haar nieuwe baasje goed in de gaten. Ze woont samen met nog 2 honden vriendjes en een heleboel kattenbeestjes en dat gaat perfect ! Ik ben erg blij dat ze het ook goed getroffen heeft, maar mis dat klein wolbaaltje wel.

Snowy

7 Responses to “Mijn Hondjes”

 1. 1
  lola Says:

  aaaaa lieve snowy en dribbel en skippie

  lola

 2. 2
  Corinne Says:

  Wat zijn het toch heerlijke hondjes!!!Corinne

 3. 3
  admin Says:

  Ja Corinne, het zijn schatten stuk voor stuk ;-)

 4. 4
  sandra Says:

  Hoiiiiii

  Ik ben sandra van lady (Boa)
  weet je nog wie ik ben?
  ik moet nog steeds recente foto”s maken van lady sorry is nog niks van gekomen
  je heb een mooie site hoor

  Groetjes Sandra van lady

 5. 5
  sylvana Says:

  mooi foto van toy
  gr sylvana

 6. 6
  patty Says:

  Wat heb je ontzettend leuke honden, en wat heerlijk dat ze het zo goed hebben getroffen bij je!! ::xx20

 7. 7
  admin Says:

  Dankjewel ::xx20

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

© 2024 Gedichten van Albertine | Entries (RSS) and Comments (RSS)

Design by Web4 Sudoku - Powered By Wordpress