Gedichten van Albertine

Winst

Duizenden honden leven in een ware hel.
Stinkende hokken, smerig water en afval als voer.
Dit om zo weinig mogenlijk geld uit te geven en zoveel mogenlijk winst te maken. Schandalige praktijken over de ruggen van ontelbare honden.
Uitgemergeld leven de moederhonden in deze verschrikkelijke omstandigheden en waarom ??? Money !!!
Dit wordt veroorzaakt door bruten van mensen, mensen die de naam mens niet eens zouden mogen dragen, die geen gevoelens zelfs geen geweten hebben. Het kan ze niet schelen hoe de dieren zich voelen, het maakt ze niets uit als ze langzaam wegkwijnen van eenzaamheid en verdriet.
Zolang zij maar euro’s kunnen vangen. Dankbaarheid kennen ze niet, terwijl zij hun zakken vullen worden de teefjes aan hun lot overgelaten. Elke loopsheid worden ze gedekt, pups worden vanaf een week of 3 worden weggehaald bij hun moeder, nauwelijks levensvatbaar !
Dit loopt de spuigaten uit, schandalig dat er zoveel leed veroorzaakt wordt !
Mensen zonder wroeging werken hier aan mee, de pups gaan als zoete broodjes over de toonbank, er is geen enkel respekt voor de fokteefjes, pups en dekreutjes.
Ooit kwam ook ik bij een broodfokker terecht doordat een van zijn afgedankte fokteefjes te koop aangeboden werd, toen wist ik nog van niets, toen ik naar de naam van het hondje vroeg zei de man, ze heet winst, zo heten ze hier allemaal. Nederland wordt wakker ! Doe iets aan dit verschrikkelijke leed, dit mag en kan gewoon niet !
Stop deze wanpraktijken, zorg ervoor dat deze ellende stopt !
Om te beginnen moet niemand meer honden kopen bij broodfokkers, ik weet dat het moeilijk is om niet te zwichten voor deze zieltjes, maar het is de enige manier om deze vuile handel te stoppen.

Bescherm de dieren tegen de beesten !!!!!! Stop met kopen bij broodfokkers !!!! De omstandigheden waarin deze dieren moeten leven wil jij toch niet op je geweten hebben ?

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

© 2024 Gedichten van Albertine | Entries (RSS) and Comments (RSS)

Design by Web4 Sudoku - Powered By Wordpress