Tijdens de 65e EICMA show zal Moto Guzzi een nieuw model presenteren, de Stelvio
De Stelvio is een all-road motorfiets en heeft een imposant “Quatrovavolve” motorblok.
Deze schitterende nieuwe aanwinst wordt gekarakteriseerd door de innovatieve technieken en stijlvolle elementen, waardoor deze een leidende rol zal innemen in het all-road segment.
Door technische aanpassingen in het uitlaatsysteem, levert de Stelvio maar liefst 110 pk. Het motorblok heeft een dragende functie in het frame.
De Stelvia is een smalle taps toelopende motor. Daardoor is deze een van de meest compacte all-road motor van alle all-roads en introduceert daarnaast verschillende technische oplossingen en nieuwe onderdelen in de uitrusting. Zoals de tubeless spaakwielen, geadoniseerde velgen, een 50 mm ‘upside-down’ voorvork met een radiaal gemonteerde remklauwen en een magnifieke satijnachtige aluminium uitlaatdemper.
De Stelvio heeft een verstelbaar zadel en een verstelbaar windscherm. Daarnaast is er bergruimte aan de zijkant van de tank. Een knopje op het stuur zorgt ervoor dat dit compartiment wordt geopend.
De twee ronde en sterke koplampen in de neus zorgen voor een dominante voorkant die taps toeloopt. Hierdoor vormen tank en achterkant een perfecte lijn. De levertijd van de motor is naar verwachting februari 2008. De prijs zal evenredig zijn aan haar concurrenten en wordt spoedig bekend gemaakt.

MotoGuzziStelvio

Door Guzzioot

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.