Nevada 750 Classic. de custom voor iedereen
Schitterend om te zien, gemakkelijk te rijden en herkenbaar aan de altijd populaire retro look. De Nevada 750 Classic is de custom motorfiets bij uitstek. De filosofie van relaxed rijden is zeer goed vertegenwoordigd in dit model, waarvan de technologie en het design jaarlijks worden verbeterd.
Easy rider
Details, zoals het LCD display, laten zien dat deze motorfiets een grote ontwikkeling heeft doorgestaan sinds de Nevada te verkrijgen is. De gemakkelijke rijdbaarheid is een van de sterkste punten van de Nevada 750. Daarnaast is de Nevada goed te controleren bij lage snelheden, hierbij geholpen met de hoogte van het zadel. Het zadel is 760mm van de grond. Er zijn geen belemmeringen, daarom is deze motor ook goed in de stad te berijden, waar de motorrijder behendig met de Nevada kan rijden.
Nevada750Classic

Door Guzzioot

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.